Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

NEWS | Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της οικογένειας Missoni - νέες εξελίξεις στην υπόθεση.

NEWS | Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της οικογένειας Missoni - νέες εξελίξεις στην υπόθεση.

Από το προηγούμενο Σάββατο, θεωρείται αγνοούμενος ο Vittorio Missoni, μαζί με τη σύζυγό του Maurizia Castiglioni και άλλα τέσσερα άτομα, που επέβαιναν στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας, επιστρέφοντας στο Καράκας, από το νησιωτικό σύμπλεγμα Λος Ρόκες, όπου βρίσκονταν για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με τελικό προορισμό την Ιταλία, για την παρουσίαση της νέας κολεξιόν του Οίκου Missoni. Στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου ήταν η τελευταία επικοινωνία του πιλότου, με τον πύργο ελέγχου, όπου και κανένα πρόβλημα δεν αναφέρθηκε. Από τότε τα σωστικά συνεργεία, συνεχίζουν ανελλιπώς τις έρευνες, ενώ τους έχουν χαρακτηρίσει ''επισήμως αγνοουμένους''.

Η υπόλοιπη οικογένεια Missoni, στο άκουσμα της είδησης αυτού του ατυχούς γεγονότος, επέστρεψε άμεσα στην Ιταλία, από τη Γαλλία που βρίσκονταν για διακοπές. Ο Ottavio Missoni, ιδρυτής του Οίκου, μαζί με τη σύζυγό του Rosita, αρνούνται να κάνουν δηλώσεις, ενώ επιμένουν πως η ελπίδα δεν έχει χαθεί. Ο αδερφός του Vittorio Missoni, Luca Missoni, έχει σπεύσει να βοηθήσει στην αναζήτηση των αγνοουμένων, ως ερασιτέχνης πιλότος, ενώ η Angela Missoni, αδερφή των Vittorio και Luca, creative director του Οίκου, βρίσκεται στο σπίτι μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια. Τα σενάρια, αναφορικά με τα αίτια της εξαφάνισης ποικίλουν, ενώ έχει ακουστεί και η πιθανότητα της αεροπειρατείας και απαγωγής.

Την υπόθεση της αεροπειρατείας υποστηρίζουν και τα ιταλικά μέσα. Αφορμή αποτέλεσε ένα sms από τον Guido Foresti, επιβαίνοντα του αεροπλάνου, στο γιο του λέγοντας ''Πάρε τώρα, έχουμε δίκτυο'', το βράδυ της Κυριακής. Επανειλημμένες κλήσεις όμως, δεν απαντήθηκαν ποτέ, ούτε επικοινώνησε ξανά ο Guido Foresti με το γιο του. Παρ' όλα αυτά, οι πιθανότητες η οικογένεια και οι επιβαίνοντες να είναι ζωντανοί και θύματα απαγωγής ή αεροπειρατείας αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

Τέλος, σε αντιδιαστολή με τα παραπάνω, στη δημοσιότητα δόθηκε και η μαρτυρία ενός ψαρά, που καθώς ψάρευε στα νερά των Λος Ρόκες, είδε το αεροσκάφος να κάνει βουτιά στη θάλασσα. Η δήλωση αυτή, μπορεί να είναι σημαντική για την εξέλιξη της έρευνας, ταυτόχρονα όμως δεν έχει διασταυρωθεί και ως εκ τούτου δε θεωρείται ακριβής και αληθής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου