Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

NEWS | H Penelope Cruz το πρόσωπο της καμπάνιας για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 του Ισπανικού Οίκου Loewe.

NEWS | H Penelope Cruz το πρόσωπο της καμπάνιας για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 του Ισπανικού Οίκου Loewe.

Η Penelope Cruz είναι πρέσβειρα του Ισπανικού Οίκου Loewe και η πρώτη της εμφάνιση σε αυτό το ρόλο αποκαλύφθηκε, και είναι τόσο εντυπωσιακή όσο περιμέναμε.
Φωτογραφήθηκε από το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο Mert Allas και Marcus Piggot, ενώ την στυλιστική επιμέλεια ανέλαβε ο Joe McKenna, για τις ανάγκες της καμπάνιας του Οίκου για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013. Η καμπάνια είναι εμπνευσμένη από τη Gala Dali, σύζυγο και μούσα του σουρεαλιστή ζωγράφου, Salvador Dali.

Ο Ισπανικός Οίκος μαζί με το Βρετανό σχεδιαστή του Stuart Vevers, ανακοίνωσαν την Penelope Cruz ως εκπρόσωπος και πρέσβειρά τους το Νοέμβριο του 2012, λέγοντας ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ''έχει μια ισχυρή, αισθησιακή ομορφιά και έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για το σχεδιαστή, μιας και διαθέτει σταθερά σημεία αναφοράς της ισπανικής γυναικείας φύσης''.

Απ΄την άλλη η Penelope Cruz δήλωσε στο WWD ''Είναι μια πραγματικά ισπανική μάρκα. Λαμβάνει την έμπνευσή της από την ισπανική παράδοση, την ισπανική κουλτούρα, την ισπανική ιστορία. Είμαι πολύ περήφανη που θα συνεργαστώ με μια μάρκα, που σχεδόν όλοι είναι Ισπανοί και όλα γίνονται με Ισπανικό τρόπο''.

Δεν είναι όμως αυτό το μόνο εγχείρημα της Penelope Cruz. Μέσα στο τρέχον έτος, η Ισπανίδα ηθοποιός θα παρουσιάσει τη δική της σειρά ''LAgent'' την οποία έχει σχεδιάσει σε συνεργασία με τη μικρότερη αδερφή της, Μόνικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου